Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Invitatii de nunta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Invitatii de nunta in peste 400 de modele, ce se pot vedea fizic la punctul de lucru Unirii 5 in cele 20 de cataloage pentru clienti. Termen de executie 4 zile lucratoare indiferent de numarul lor. Invitatiile sunt inscriptionate sau nu, ansamblate contra cost la cererea clientului. Preturile sunt negociabile in functie de numarul lor. Completarea ulterioara a unor comenzi nu implica costuri suplimentare indiferent de cite bucati doreste clientul.

Pretul invitatiei contine toate serviciile,fara alte tarife de machetare, transport, etc. Se executa o invitatie urmind ca restul sa fie executate dupa acceptul clientului. Daca doriti o anumita invitatie pe care nu o gasiti in cataloagele noastre va rugam sa ne comunicati codul ei sau sa ne arata-ti o poza.

Noi va vom cauta aceea invitatie in cel mai scurt timp posibil. Inscriptionarile pot fi negru sau color, cu poze pe hartie foto inserate in invitatie. Confectionam numere de masa, carduri de confirmare, etc asortate cu invitatiile alese.

Colaboratorii nostrii sunt aproape toti importatorii sau producatorii de invitatii de nunta de pe piata romaneasca.
Confectionam invitatii simple personalizate pe hartie sau diferite texturi de carton colorat incepind de la 0.25 ron/bucata.
Puteti cumpara plicuri asortate de la magazinul nostru de papetarie situat in aceeasi incinta. La cantitati mari reduceri substantiale.
In 20 mai 2017 de 25 de ani pe piata!
CASA DE PIATRA !
Trimite mesaj
Din Gura in Gura