Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Invitatii botez

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Invitatii de botez in peste 100 modele, ce le puteti vedea in cele 3 cataloage disponibile la punctul nostru de lucru Unirii 5. Termenul de executie este de 4 zile lucratoare indiferent de numarul lor. Invitatiile sunt inscriptionate color sau negru si ansamblate contra cost la cererea clientului. Preturile sunt negociabile in functie de numarul lor.

Se  executa o invitatie completa dupa care restul se confectioneaza dupa ce ne-ati dat acceptul ca sunt bune.
Completarea ulterioara a unor comenzi nu implica costuri suplimentare indiferent de cite bucati doreste clientul. Puteti alege si din invitatiile noastre existente pe stoc, in numar mic.

Preturile afisate in catalog sunt preturi finale ele cuprinzind toate cheltuielile cu macheta, probe, transport, etc.
Confectionam numere de masa, carduri de confirmare, etc. cu imagini din desene animate,poza copilului, asortate cu invitatiile alese,folosind cartoane cu diferite texturi, culori, grosimi, etc.

La orice materiale se pot atasa poze pe hirtie foto a copilului Dumneavoastra!
La invitatiile care nu au plicuri puteti achizitiona plicuri de diferite culori,texturi de la magazinul nostru de papetarie din incinta.
Confectionam invitatii simple personalizate pe hirtie sau diferite texturi de carton colorat incepind de la 0.25 ron/bucata.
Pentru botez societatea noastra va mai pune la dispozitie marturii ceramice, sticla, carton, cutiute pentru ambalarea marturiilor, pungi cadou, etc.
Unele plicuri pot fi personalizate color sau negru cu text sau imagini cerute de Dumneavoastra.

IN 20 MAI 2017 - DE 25 DE ANI PE PIATA!
VA MULTUMIM! COLECTIVUL CRISTAL BAIA MARE
Trimite mesaj
Din Gura in Gura